Succesverhalen

Rekentalent

Tymo is een  8-jarig rekentalent! Speciaal voor Tymo is samenwerking gezocht met de ICT opleiding van ROC de Friese Poort. Tymo leert nu programmeren, hoe gaaf!?

Zwemmen

Fleur, Hanneke, Naïema & Charly zijn jonge getalenteerde zwemmers die middels een extra  programma op het gebied van zwemtechniek getraind worden voor het wedstrijdzwemmen.

Drummen

Tijdens het Blues Festival in Leeuwarden viel op dat tussen al die volwassen muzikanten ook Leon meespeelde, een 10 jarig drumtalent, die met een gelegenheidsband van studenten van D’Drive mee mocht spelen. In overleg met Leon zijn muziekschool en ouders wordt er gewerkt aan een gezamenlijk plan om extra ondersteuning voor deze jonge drummer te kunnen realiseren. Wie weet wordt Leon de nieuwe Dave Lombardo…

Topsporter

Mart zit in groep 7 maar heeft een aangeboren talent voor 100 meter sprint

Rekenen

Sofie is 7 jaar en lost met gemak sommen op van groep 8.

Schaatser

Hylke is een 12 jarige top schaatser. In het naseizoen traint Hylke elke week op het ijs. In de zomer skeelert hij samen met zijn vader. Zijn vader houdt hem al niet meer bij.

Zangtalent

Iris zingt op haar 14de al hele zalen plat. In samenwerking met theaterscholen wordt Iris nu begeleid om een goede zangtechniek te ontwikkelen en kan doet zij mee aan audities.

Contact
Centrum voor talentonwikkeling
Groot Schavernek 9-F
8911 BW Leeuwarden

058 289 5365
kees.elzinga@kunstkade.nl